Salgs- og leveringsbetingelser

Nedenstående handelsbetingelser gælder for alle leverancer fra jikshoppen.dk / Profil Reklamegaver. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og jikshoppen.dk / Profil Reklamegaver

Privatlivspolitik & databeskyttelse

På jikshoppen.dk indsamler vi oplysninger om alle vores besøgende online. Dette gør vi for at kunne tilpasse og forbedre vores indhold og derved give dig den bedste mulige brugeroplevelse. Som kunde hos jikshoppen.dk / Profil Reklamegaver er du omfattet af EU’s persondataforordning, som har til formål at beskytte dig og data som indsamles om dig og din online adfærd. Herunder kan du læse hvilke oplysninger vi indsamler og hvordan vi behandler disse.

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos jikshoppen.dk / Profil Reklamegaver.
Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.
Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger vi indsamler:

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services.
Vi indhenter oplysninger som:
Navn, e-mailadresse, leveringsadresse, telefonnummer og IP-adresse.

Vi (jikshoppen.dk / Profil Reklamegaver) indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

  • Besøger vores hjemmeside
  • Gennemfører et køb af vores produkter
  • Tilmelder dig vores nyhedsbrev
  • Anmelder vores hjemmeside
  • Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback
  • Konkurrencer, events og lign.

Behandlingsgrundlag og formål:

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse.

Oplysningerne bruges desuden også til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Hvis du under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.

Henvendelser i forbindelse med persondataloven kan du rette til kontakt@jikshoppen.dk

Bestilling af varer

Varer kan købes på jikshoppen.dk. Ved afslutning af varebestilling får du automatisk en e-mail kvittering/bekræftelse af ordre, hvori det fremgår hvilke produkter du har bestilt.
Vi anbefaler, at du gemmer din bekræftelse og evt. printer den ud. jikshoppen.dk kan annullere din ordre som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt og lignende situationer.

Priser

Alle priser på jikshoppen.dk er angivet i danske kroner (DKK) og er inklusive 25% moms.
Fragt- og leveringsomkostninger. Fragtpriserne er dog kun gældende i Danmark – ved fragt til udlandet tillægges yderligere fragt. For nærmere info kontaktes os på kontakt@jikshoppen.dk.

Betalingsbetingelser

Betaling for bestilte varer ske ved afhentning/levering via mobile pay til xxxxx.

Handelsvilkår

Du skal ved hvert køb acceptere vilkårene i handelsbetingelserne. Du opfordres til at læse betingelserne grundigt igennem og gøre dig bekendt med de forpligtelser og rettigheder, som vilkårene giver dig.

Ændring eller annullering af ordre

Ved ændring af køb efter ordreafgivelse kan du ændre ordren ved at kontakte jikshoppen.dk / Profil Reklamegaver på 48131380 eller kontakt@jikshoppen.dk
Vi hjælper dig med at ændre din ordre, men KUN hvis varen/varerne ikke er afsendt/trykt. Er varerne allerede afsendt, har du 14 dages fuld returret på varer uden tryk.
Dette gælder IKKE varer der er tilvalgt tryk på, dvs. logo, navn eller nr. tryk.

Reklamationsret

Opdager du en fejl eller mangel på produktet, har du ret til at reklamerer inden for 2 år efter at du har modtaget produktet. Du skal reklamere inden rimelig tid efter, at du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder, anses reklamationen altid for at være rettidig.

Kontakt venligst vores os på kontakt@jikshoppen.dk og så hjælper vi dig videre med reklamationen.
Send os venligst en e-mail med et billede af hele produktet og et billede af fejlen.
Vi skal også have dit ordrenummer og en beskrivelse af, hvad fejlen indebærer.
Vær venligst opmærksom på, at der ydes ikke reklamation på fejl på produkter, hvor fejlen er opstået som følge af normal slitage, ukorrekt håndtering af produktet, eksempelvis ukorrekt vask og/eller iblødsætning eller flænger, huller og andre skader forårsaget af eksterne objekter.

Fortrydelses- og ombytningsret

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Produkter med tilvalgt tryk kan IKKE byttes eller returneres. Returretten frafalder på det tidspunkt hvor Profil Reklamgaver Aps er gået i gang med at trykke på varen, jævnfør Forbrugeraftaleloven, § 18, stk. 3.

Forsendelse & levering

Som udgangspunkt samler jikshoppen / Profil Reklamegaver ordre sammen for 2 uger afgang og producere derefter på 1 uge.

Vigtig information vedr. levering

Forsendelser bliver leveret med et fragtfirma. De kører typisk ud med varer til pakkeshop på hverdage i tidsrummet kl. 9:00 – 17:00.

Bemærk der skal påregnes 1-2 hverdages yderligere leveringstid, hvis der bestilles et produkt med tilvalgt tryk. Bestilles der flere produkter i samme ordre, og produkterne har forskellig leveringstid, skal du påregne at leveringstiden er den længste. Det skyldes at ordren bliver sendt samlet.

Varemodtagelse

Når du modtager dine varer, skal du huske at kontrollere for eventuelle synlige skader. Er emballagen beskadiget eller bærer præg af andre synlige tegn på defekt, skal du kvittere på fragtbrevet men med forbehold for eventuelle skader på indhold. Som udgangspunkt skal du aldrig kvittere for en vare, som du mener ikke lever op til det bestilte.

Hvis du afviser en vare, så kontakt altid jikshoppen.dk / Profil Reklamegaver på telefon 4813 1380 og informer om, at du har afvist varen. Hvis emballagen er intakt, men du alligevel finder varen beskadiget eller defekt efter udpakning, skal du anmelde det til jikshoppen.dk / Profil Reklamegaver på telefon 48131380. Af bevismæssige årsager bør du kontakte os pr. telefon eller e-mail straks efter modtagelse. Uanset om der er tale om synlige eller ikke-synlige skader, bør du kontakte jikshoppen.dk / Profil Reklamegaver der hjælper dig med at løse problemet.

Fragt- & leveringsomkostninger

Fragtpriserne er inkl. transportforsikring.

Særregler ved produkter med tilvalgt tryk

LEVERING:
Bemærk der skal påregnes 1-2 hverdages yderligere leveringstid, hvis der bestilles et produkt med tilvalgt tryk.
Bestilles der flere produkter i samme ordre, og produkterne har forskellig leveringstid, skal du påregne at leveringstiden er den længste. Det skyldes at ordren bliver sendt samlet.

OMBYTNING/FORTRYDELSE:
Produkter med tilvalgt tryk kan IKKE byttes eller returneres. Returretten frafalder på det tidspunkt hvor Profil Reklamegaver ApS går i gang med at trykke varen, jævnfør Forbrugeraftaleloven, § 18, stk. 3.

TILVALGT TRYK TEKST/TAL/LOGO:
Du hæfter for den tekst/tal/logo du selv har angivet i ordren, og derfor er det vigtigt, at du gennemser dine ordrepunkter FØR du gennemfører ordren.

E-mails

Nyhedsbreve pr. e-mail modtager du kun, når du har afkrydset feltet “ja tak” under et køb på vej mod kassen eller under punktet Nyhedsbrev.

Om Cookies

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille fil som bliver lagret på din computer, tablet eller smartphone, hver gang du besøger en ny hjemmeside. De har til formål at genkende dig, når du besøger vores side, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies er meget almindelige og næsten alle hjemmesider anvender disse, de kan ikke indeholde skadelige koder såsom virus.

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Vores website indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

  • Facebook
  • Google Analytics
  • Facebook Analytics

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod at dine oplysninger, hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Vi kan yderligere forsikre dig om at dine oplysninger ikke vil blive brugt af eller solgt til en udefrakommende tredjepart.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

  • GLS – så din ordre kan blive leveret
  • Refica / refica.dk – vores webshopudvikler

Alle persondata som du oplyser på shoppen vil blive fortroligt og sikkert opbevaret hos UnoEuro som står for hosting af shoppen.

​​​​​​- Mailchimp – Her sender vi vores nyhedsbreve igennem. Alle data som opbevares hos Mailchimp, vil blive slettet permanent såfremt du afmelder dig nyhedsbrevet.

Vi har indgået skriftlige databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Beskyttelse af dine personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker fx ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som kunde, øvrig brug af services eller foretager et køb via websitet.
Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser).

Hvad er dine rettigheder?

Som den registrerede har du en række rettigheder. Du har ret til at anmode os om følgende:

  • At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
  • At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.
Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse kontakt@jikshoppen.dk